Fotózás típusok Galéria Workshopok Megrendelés Kapcsolat      

Glamour Fotózás

Engedd meg, hogy képekkel is bebizonyítsam Neked, nagyon sokkal szebb vagy, mint Magadról gondolod. Gyere el egy glamour fotózásra – Közösen dolgozva felszínre hozzuk, megmutatjuk és megörökítjük a Benned élő igazi, a nagybetűs Nőt. Éld meg, élvezd ki, mutasd meg Nőiességed, csodálatos szépséged, ...

Tovább →

UGYE, RÉGÓTA JÁTSZOL A GONDOLATTAL,  HOGY MILYEN LENNE  EGY GYÖNYÖRŰ GLAMOUR FOTÓSOROZAT RÓLAD?

 

_STU7303

Engedd meg, hogy képekkel is  bebizonyítsam Neked, nagyon sokkal szebb vagy, mint Magadról gondolod. Gyere el egy glamour fotózásra – Közösen dolgozva felszínre hozzuk, megmutatjuk és megörökítjük a Benned élő igazi, a nagybetűs  Nőt.  Éld meg, élvezd ki, mutasd meg Nőiességed, csodálatos szépséged, és legszexibb, leghódítóbb képeiddel csábítsd el párod, és okozz hosszan tartó örömet, gyönyörűséget magadnak és a párodnak.

Mert tényleg megérdemled, hogy egy pár óra csak Rólad szóljon,  figyelmet, kedvességet és  törődést kapj, hogy tényleg valódi öröm, és szépséged teljes tudata járjon át és így valóban olyan képeket csináljunk Rólad, amilyenekre mindig is büszke leszel majd.
Sajnos, szinte az összes Nő, akit  ismerek, sokkal kevesebbet és rosszabbat gondol saját magáról, mint amilyen szépséges valójában. Önképe egy ici-pici hurkácska vagy valamilyen lényegtelen,  más által teljességgel  észrevehetetlen apróság miatt  SOKKAL ROSSZABB  annál, mint amit egy férfi lát. Még a legeslegszebb nők sem hiszik el  igazán önmagukról, hogy milyen lélegzet elállítóan gyönyörűek. Valahogyan a Nők hajlamosak csúnyábbnak látni magukat, mint mi férfiak látjuk őket, és az, hogy Te mit gondolsz magadról, átsugározhat egész lényeden.
Gyere el egy glamour fotózásra hozzám, ami, meglátod egy kisebb önbizalom növelő tréning is lesz,  és remélem, sikerül Belőled is kihoznunk a leges legjobbat: Te is meglepődsz majd, mennyivel jobban nézel ki, mint gondoltad Magadról.

Bár a szépség  belülről fakad, és erre játszunk,  szükséged lesz egy jó sminkre és egy szép frizurára is. Egy rafinált ruha vagy egy előnyös megvilágítás, ha  még oly gyönyörű vagy is,  még szebbé tesznek!
Remélem, eljátszottál már magadban a fotózás gondolatával, ha szeretnéd felfedezi és megmutatni magadból az igazi nőt, és főleg, ha szeretnéd viszontlátni magadat gyönyörű, mégis merész képeken, akkor itt van  a Te időd!

Jelentkezz egy glamour fotózásra most!

GYERE EL GLAMOUR FOTÓZÁSRA!

_STU6917

 

Lehet, hogy arra gondolsz most, hogy szégyellnéd magad, vagy hogy ciki…. De soha nem leszel még egyszer ennyire gyönyörű és fiatal. Végy egy nagy levegőt, és vágj bele most!
Pár percnyi feszengés után belelendülünk a munkába, elmúlik a zavar és marad az öröm.  Én magam – férfiként –  nem  szeretem ha férfiak érnek hozzám, nem hogy fotóznának, sokkal jobban szeretek nőkkel dolgozni. Természetesebb, és a hangulat is sokkal merészebb, parázslóbb igazibb.  Tiszta szívemből vallom, hogy, minden Nő gyönyörű! Gyere el a stúdiómba! Hidd el, nem sokáig fogod feszélyezve érezni magad, hiszen egy férfi tudja a legjobban hogy milyen szépséges vagy és tudja belőled előhozni azt az éned, amilyennek szeretnéd látni magad a képeken.
A megfelelő világítással és árnyékok, és a legelőnyösebb, legszexibb a glamour pózok bevetésével rólad is gyönyörű képeket készítünk! Próbáld ki magad a kamera előtt és az eredményen Te magad is meg fogsz lepődni!

Ugye nem gondolnád, hogy a modelljeim nem profi modellek, hanem hús-vér nők, mint Te? Itt az idő, jelentkezz és tegyél egy próbát!

HOL LEGYEN A FOTÓZÁS?
_STU6982 (1)

 

Lehet Nálad, ha szép helyen laksz, és az elég nagy ahhoz, hogy elférjünk a vakukkal és elég messze légy a géptől: kb. 5-6m-re van szükség ahhoz, hogy szép fotókat tudjak csinálni Rólad.
Lehet bent a stúdióban, fekete, fehér vagy piros hátterek közül választhatsz. A stúdió megfontolandó, kényelmes választás, nincs semmi ami zavarna, és abszolút Te vagy a középpontban.
Lehet  kint a természetben, erre sok ötletet kaphatsz Tőlem: Dunaparton, domb oldalon vagy más olyan helyszínen, ahol el lehet bújni a kiváncsi szemek elől, ugyanakkor sokat hozzáadnak a kép hangulatához.
Lehet esetleg különleges, gyönyörű helyszíneken, hogy kiemeljük és megmutassuk igazi szépségedet. Jó ötlet lehet szállodai szobát bérelni, esetleg valami különlegesebb helyszínt keresni:. török fürdőt, bowling pályát vagy biliárd termet választani vagy a reptérre kimenni nyáron.
Mindenképpen igényes képeket készítek Rólad, akár a stúdióban vagy akármelyik  külső helyszínen.
Olyan képeket készítek rólad, amire büszke lehetsz. Figyelembe veszem az igényeidet és segítek, hogy a legjobbat hozd ki magadból.
Jól felszerelt újpesti  fotóstúdiómban sok kedvességet és odafigyelést, férfias bókokat, inspiráló hangulatot, alapos tartalmi felkészültséget és profizmust nyújtok Neked.
A stúdió bérletért nem kell külön fizetned, ha ezt választod, ezt grátisz kapod a fotózási csomagodhoz, viszont ha olyan helyet választasz, ahol bérleti díjat kell fizetni, az Téged terhel, közvetlenül Te fizeted a bérbeadónak.

HOGY KAPOD MEG AZ ELKÉSZÜLT KÉPEKET?

 

_STU6983

A saját – e célra létrehozott, titkos, Google Drive fiókodba töltöm föl őket.

Mit kapsz konkrétan?
A képeket letöltöm, majd kiválogatom és törlöm a hibásakat. Majd konvertálom a RAW képeket JPG-be, és ezután tudom Neked átadni őket. Ez kb 1-2 napot vesz igénybe. Ha valamiért nagyon sürgős, akkor azonnal a fotózás után is meg tudd kapni, igaz, akkor csak teljesen nyers képeket tudok adni: jobban jársz, ha megvárod a konvertáltakat. Ezek persze még mindig nyers képek, de egy-két apróságot – kontraszt, expozíció, fehéregyensúly, élesítés, stb. már korrigáltam rajtuk. Ezeket a teljes méretű JPG képeket kapod meg.
Hol lesznek a képeid?
Normál esetben, ha Neked megfelel a képeket az e célra létrehozott Google Drive fiókodba töltöm fel: így mindig elérhetőek lesznek Neked, és mivel a Te fiókod, azt tartasz benne, amit szeretnél. Ide fogom feltölteni Neked a retusált képeidet is.
Mivel a Google drive ingyenes szolgáltatás, akár holnap megszüntethetik, ezért javaslom, azonnal töltsd le magadnak merevlemezre és pendrive-ra is, legyenek meg legalább két helyen, mert nagyon bosszantó tud lenni, ha egy winchester meghibásodása miatt elvész az összes képed…
Mire kellenek a képek?
Nagyon jó,  ha a előre megbeszéljük a képek felhasználási helyét és módját: Kinek, mire kellenek a képek.  Mindenképpen érdemes kinyomtatni őket, esetleg egy szép fotókönyvet nyomtati belőlük – egészen más minőséget kapsz így, mintha csak elektronikus formában kéred a képeket, és biztosíthatlak, nagy sikert fogsz aratni a képekkel, akár a párodnak akarod átadni az albumot, akár nem. Az internetre más file formátum és színrendszer kell, mint a nyomtatáshoz, ezt is jó külön tudnom, mert akkor úgy dolgozom ki a képeket Neked.
Nyomasd ki a kedvenceidet
Mindenképpen azt javaslom Neked, nyomtad ki a kedvenc képeidet, kérhetsz tőlem ajánlatot album készítésére is. A kinyomtatott képek, ha csak el nem áznak, nagy valószínűséggel túlélnek mindnyájunkat…

TUDNIVALÓK

_STU6937 (1)

 

A fotós csomagokat azért állítottam össze hogy megkönnyítsem számodra döntést. 
A szokásos igények esetén ezek az értelmes alternatívák, amelyek közül így – talán könnyebb választanod.

I. Fotózás előtt mindenképpen javasolt, hogy elmenj egy profi fodrászhoz és sminkeshez. Ez kb 1,5 órát vesz igénybe a fotózás megkezdése előtt, és igénytől függően egy beszárítás és fotósmink elkészítése kb. 6-8.000Ft-ba kerül, amit a fodrásszal kell rendezni.

II. A különböző csomagok a fotózás idejére vonatkoznak. Minden esetben jöhet több személy is. természetesen nem kerül többe attól, ha többen vannak egy fotón. Minden csomagba belefér több átöltözés is, maximum negyedóránként egyszer  javasolom, hogy ne a fényképezés idejét vegye el.

III. Alaposan készülj fel! Találd ki a stílusod vagy stílusaid! Melyiket szereted? Western, domina, sportos, porcelán baba, művészi torna? Playboy nyuszii? Húszas, harmincas, negyvenes…stb.  kilencvenes évek?  Készíts forgatókönyvet!  Bérelhetsz jelmezt is

IV. Mit hozzak? – Mindent érdemes megtenned, hoznod, amitől jobb képek lesznek: rád jellemző kellékeket, kedvenc fehérneműidet, édes fűzőt, egy vagy kétrészes fehérneműket, kalapot, köntöst, férfi inget, – a színben és stílusban passzoló új és tiszta cipő különösen fontos itt is – hozhatsz mindent, ami a Te stílusod, szexi női táskát, csipkés kesztyűt, harisnya tartót, szexi harisnyát, sporteszközt, szexi játékot, kis korbácsot,  hangszert, gyümölcsöket pl eper, banán, vagy amit Te szeretsz, akár tejszínhabot is, de hozhatsz áttetsző blúzt, és a virágok locsolásához használt víz sprayt stb. elhozni.

IV. Melyik csomagot válasszam? Választhatod bármelyiket, mindenképpen jó képeket fogsz kapni. A leggyakorlottabb modelleknek is legalább egy óra „bemelegítésre” van szükségük.  Nehéz feloldódni a kamera előtt a villogó vakuk fényében. Persze , ha sokat gyakorolsz, biztosan sikerül Neked. Mégis, ökölszabályként a legnagyobb cégek gyakorlata szerint egy igazán jó kép elkészítésééhez el kell lőni kétszáz nem annyira jó kockát…. Ugye, nem gondoltad, hogy a Playboy címlaphoz lőnek egy kockát, és kész is?
Ha most csak egy csak az akciós csomagnyi bizalmat kapok Tőled, megbánni azt sem fogod, és remélem, eljössz máskor is… Vigyázz, nagyon meg fogod szeretni.
Élvezni fogod a fotózás minden percét, és különösen a végén a képeket!

V. Kell-e nekem a retus? Természetesen megkapod nyersben az összes képet, ami a választott csomagodban szerepel. De ez egy kicsit olyan, mint elmenni az étterembe, és nyers, pucolatlan  sárgarépát, hagymát kérni . A nyers kép, ahogy a nevében is benne van alapanyag csupán. Persze így is több kategóriával jobb, mint egy szelfi, de ha már megcsináltuk, érdemes befejezni legalább azokat, amelyeket tetszel magadnak. bár furcsa az önértékelésünk: Nem biztos, hogy másoknak is az tetszik rólad, ami Neked.

VI. Az interneten láttam, hogy a Photoshop mire képes? Ezt én is megkaphatom? Beszéljük meg, hogy pontosan mit szeretnél látni. Nagy változtatások is lehetségesek, de lehetnek csak apróbb, finomítások, ahogy szeretnéd. Ez teljesen egyéni. van, aki azzal elégedett, ha pattanásos bőre helyett végre teljesen makulátlan sima arcbőrt kap a fotókon, de van, aki ragaszkodik a ráncaihoz. Van, aki egy kicsit soványabb és van, aki kövérebb szeretne lenn. beszéljük meg, mit kérsz, azt fogod kapni.

De ezek csupán irányadó ötletek ahhoz, hogy nagyszerű fotók készüljenek. Hívj, írj, beszéljük meg!

ELÉRHETŐSÉGEIM:

botka-zoltan-foto

BOTKA ZOLTÁN

TELEFONÁLJ: +36-20-999-6789

TABOO FOTÓSTÚDIÓ – 1042 IV. kerület József Attila u. 77.

KÉRDÉSED VAN? HÍVJ!   Telefon:+36-20-5-789-789

VÉLEMÉNYED VAN?  Írj! [email protected]

KÉRDÉSED VAN? Ide írhatsz nekem:  [email protected]

JELENTKEZZ FOTÓZÁSRA MOST!