Fotózás típusokGalériaWorkshopokMegrendelésKapcsolat   

Megrendelés

Írd ide, hogy mit szeretnél?
Melyik fotózás típusra és mikor szeretnél jönni?Ha valamelyik workshopra jönnél, azt is írd le, hogy mi érdekelne!

NORMÁL CSOMAG – 54.999Ft

A Normál csomagban 100 db gyönyörűen beállított, szépen konvertált, utómunkázott stúdió minőségű képet kapsz, plusz 7 db extra minőségű finoman retusált képet. A 120 percbe kb 8 átöltözés, ruha vagy fehérnemű szett fér kényelmesen. Gyere el próbáld ki magad.Tapasztald meg, remélem, imádni fogod minden percét. Az eredménynek biztosan nagyon fogsz örülni, bár valószínűleg a szíved szakad meg, amikor abba kell hagynunk, mert lejárt az idő.

Fotózás ideje … 120 perc
Utómunkázott képek …kb.100 db
Retusált képek… 7 db
PROFI CSOMAG – 79.999Ft

Ez már egy komolyabb csomag: a három óra alatt már fel tudsz oldódni, egy kicsit megszokod a kamerát, és így már készülhetnek Rólad igazán jó képek is. A profi csomagban 200 db gyönyörűen beállított, szépen konvertált, utómunkázott, stúdió minőségű képet kapsz, plusz 12 db extra minőségű finoman retusált képet. A 180 percbe kb 12 átöltözés, ruha vagy fehérnemű szett fér kényelmesen.

Fotózás ideje … 180 perc
Utómunkázott képek …kb.200 db
Retusált képek… 12 db

 

 

PRÉMIUM CSOMAG – 129.999Ft

Ez a legkomolyabb csomag: az öt óra alatt már teljesen otthonosan mozogsz a stúdióban, élvezed a kamerát, és igazán tudunk alkotni: így már egy sor szuper jó képet, egy egész kis portfóliót tudunk csinálni Rólad. A nagy csomagban 250 db gyönyörűen beállított, szépen konvertált, utómunkázott,  stúdió minőségű képet kapsz, plusz 19 db extra minőségű finoman retusált képet. A 300 percbe kb 20 átöltözés, ruha vagy fehérnemű szett fér kényelmesen.
Lepd meg magad valami különlegessel!

Fotózás ideje … 300 perc
Utómunkázott képek …kb.400 db
Retusált képek… 19 db

 

 

 

 

Válassz egy csomagot és írj!
Add meg a telefonszámodat, és visszahívlak, hogy egyeztessük a részleteket!
Várlak szeretettel!