Fotózás típusok Galéria Workshopok Megrendelés Kapcsolat      

Megrendelés

Írd ide, hogy mit szeretnél?
Melyik fotózás típusra és mikor szeretnél jönni?Ha valamelyik workshopra jönnél, azt is írd le, hogy mi érdekelne!

NORMÁL CSOMAG – 54.999Ft

A Normál csomagban 100 db gyönyörűen beállított, szépen konvertált, utómunkázott stúdió minőségű képet kapsz, plusz 7 db extra minőségű finoman retusált képet. A 120 percbe kb 8 átöltözés, ruha vagy fehérnemű szett fér kényelmesen. Gyere el próbáld ki magad.Tapasztald meg, remélem, imádni fogod minden percét. Az eredménynek biztosan nagyon fogsz örülni, bár valószínűleg a szíved szakad meg, amikor abba kell hagynunk, mert lejárt az idő.

Fotózás ideje … 120 perc
Utómunkázott képek …kb.100 db
Retusált képek… 7 db
PROFI CSOMAG – 79.999Ft

Ez már egy komolyabb csomag: a három óra alatt már fel tudsz oldódni, egy kicsit megszokod a kamerát, és így már készülhetnek Rólad igazán jó képek is. A profi csomagban 200 db gyönyörűen beállított, szépen konvertált, utómunkázott, stúdió minőségű képet kapsz, plusz 12 db extra minőségű finoman retusált képet. A 180 percbe kb 12 átöltözés, ruha vagy fehérnemű szett fér kényelmesen.

Fotózás ideje … 180 perc
Utómunkázott képek …kb.200 db
Retusált képek… 12 db

 

 

PRÉMIUM CSOMAG – 129.999Ft

Ez a legkomolyabb csomag: az öt óra alatt már teljesen otthonosan mozogsz a stúdióban, élvezed a kamerát, és igazán tudunk alkotni: így már egy sor szuper jó képet, egy egész kis portfóliót tudunk csinálni Rólad. A nagy csomagban 250 db gyönyörűen beállított, szépen konvertált, utómunkázott,  stúdió minőségű képet kapsz, plusz 19 db extra minőségű finoman retusált képet. A 300 percbe kb 20 átöltözés, ruha vagy fehérnemű szett fér kényelmesen.
Lepd meg magad valami különlegessel!

Fotózás ideje … 300 perc
Utómunkázott képek …kb.400 db
Retusált képek… 19 db

 

 

 

 

Válassz egy csomagot és írj!
Add meg a telefonszámodat, és visszahívlak, hogy egyeztessük a részleteket!
Várlak szeretettel!