Fotózás típusok Galéria Workshopok Megrendelés Kapcsolat      

Megrendelés

Írd ide, hogy mit szeretnél?
Melyik fotózás típusra és mikor szeretnél jönni?Ha valamelyik workshopra jönnél, azt is írd le, hogy mi érdekelne!

NORMÁL CSOMAG – 55.900Ft

A Normál csomagban 100 db gyönyörűen beállított, szépen konvertált, utómunkázott stúdió minőségű képet kapsz, plusz 5 db extra minőségű finoman retusált képet. A 60 percbe kb 3 átöltözés, ruha vagy fehérnemű szett fér kényelmesen. Gyere el próbáld ki magad.Tapasztald meg, remélem, imádni fogod minden percét. Az eredménynek biztosan nagyon fogsz örülni, bár valószínűleg a szíved szakad meg, amikor abba kell hagynunk, mert lejárt az idő.

Fotózás ideje … 60 perc
Utómunkázott képek …kb.100 db
Retusált képek… 5 db
NAGY CSOMAG – 95.000Ft

Ez már egy komolyabb csomag: a két óra alatt már fel tudsz oldódni, egy kicsit megszokod a kamerát, és így már készülhetnek Rólad igazán jó képek is. A profi csomagban 200 db gyönyörűen beállított, szépen konvertált, utómunkázott, stúdió minőségű képet kapsz, plusz 10 db extra minőségű finoman retusált képet. A 120 percbe kb 6-8 átöltözés, ruha vagy fehérnemű szett fér kényelmesen.

Fotózás ideje … 120 perc
Utómunkázott képek …kb.200 db
Retusált képek… 10 db

 

 

PRÉMIUM CSOMAG – 165.000Ft

Ez a legkomolyabb csomag: a négy óra alatt már teljesen otthonosan mozogsz a stúdióban, élvezed a kamerát, és igazán tudunk alkotni: így már egy sor szuper jó képet, egy egész kis portfóliót tudunk csinálni Rólad. A nagy csomagban 8000 db gyönyörűen beállított, szépen konvertált, utómunkázott,  stúdió minőségű képet kapsz, plusz 25 db extra minőségű finoman retusált képet. A 240 percbe kb 12-18 átöltözés, ruha vagy fehérnemű szett fér kényelmesen.
Lepd meg magad valami különlegessel!

Fotózás ideje … 240 perc
Utómunkázott képek …kb.800 db
Retusált képek… 25 db

 

 

 

 

Válassz egy csomagot és írj!
Add meg a telefonszámodat, és visszahívlak, hogy egyeztessük a részleteket!
Várlak szeretettel!