Fotózás típusok Galéria Workshopok Megrendelés Kapcsolat      

Akt Fotózás

Egy meztelen Női test mindig csodálatos - számtalan rejtett kis csoda örül völgyeiben és dombjaiban, végtelen sok titkocska várja, hogy fölfedezzék. ...

Tovább →

Egy meztelen Női test  mindig csodálatos – számtalan  rejtett kis csoda örül völgyeiben és dombjaiban, végtelen sok  titkocska várja, hogy fölfedezzék. Testünk is a teremtett világ része, bár nem csak test vagyunk, maga is az Isten földi képmása: a lélek járműve, megtestesülése földi  formája – és így tökéletes, de szépsége, sajnos múlandó.
Ne késlekedj tovább jelentkezz hozzám most egy fantasztikus akt fotózásra, hogy megörökítsük szépséged!

_STU0430

HOGY IS NÉZ KI EGY AKT FOTÓZÁS?

_STU0628

Azt gondolhatod, igazán nehezen fog indulni, de valójában segítek majd, hogy gyorsan belelendülj. Bemelegítésképpen legtöbbször glamour hangulatú fehérneműs  képekkel kezdjük a fotózást. Ez nagyban segíti, hogy felvedd a fonalat, és belerázódj a fotózás hangulatába, és ahogy egyre inkább a munkára koncentrálunk, hogy megcsináld és én elkapjam a számodra legelőnyösebb mozdulatokat a Neked legjobban álló fényekkel,  egyszer csak azt veszed észre, hogy ahogy egymás után készülnek a képek, Te egyre jobban érzed magad, elkezded élvezni a helyzetet és ennek megfelelően egyre  természetesebben és jobb kedvűen mozogsz a kamera előtt.
Meg fogsz lepődni majd, hogy amennyire a legelején zavart, most már annyira  élvezed a helyzetet, hogy Te vagy a középpontban, és igen, sokkal jobbak a fotók, mint gondoltad volna. Ahogy percről percre oldottabbá válsz,  úgy lesznek  egyre jobbak  a  képek is Rólad.

Ki ne élvezne egy igazi sztriptízt?
Szépen sorjában egymás után  kerül le Rólad minden, a kesztyű, a harisnya, a melltartó….
Végül már  nincs is Rajtad  semmi más, esetleg néhány ékszer, vagy kalap,  olyan kiegészítőt, amiktől a kockák még izgatóbbak, megkapóbbak és érdekfeszítőbbek lesznek, egy miliőbe  kerülnek, történetet mesélnek el – és Te egyre jobban tündökölsz.
Az akt fotókat  a mindig a az Általad preferált  helyen készülnek, lehetnek stúdió, beltéri, szabadtéri fotók, a helyszín választásnak csak a képzeleted szab határt.

GYERE EL EGY IGAZI AKT FOTÓZÁSRA!

_STU0543

Lehet, hogy arra gondolsz most, hogy szégyellnéd magad, vagy hogy ciki…. De soha nem leszel még egyszer ennyire gyönyörű és fiatal. Végy egy nagy levegőt, és vágj bele most!
Pár percnyi feszengés után belelendülünk a munkába, elmúlik a zavar és marad az öröm.  Én magam – férfiként –  nem  szeretem ha férfiak érnek hozzám, nem hogy fotóznának, sokkal jobban szeretek nőkkel dolgozni. Természetesebb, és a hangulat is sokkal merészebb, parázslóbb igazibb.  Tiszta szívemből vallom, hogy, minden Nő gyönyörű! Gyere el a stúdiómba! Hidd el, nem sokáig fogod feszélyezve érezni magad, hiszen egy férfi tudja a legjobban hogy milyen szépséges vagy és tudja belőled előhozni azt az éned, amilyennek szeretnéd látni magad a képeken.
A megfelelő világítással és árnyékok, és a legelőnyösebb, legszexibb a glamour pózok bevetésével rólad is gyönyörű képeket készítünk! Próbáld ki magad a kamera előtt és az eredményen Te magad is meg fogsz lepődni!

Ugye nem gondolnád, hogy a modelljeim nem profi modellek, hanem hús-vér nők, mint Te? Itt az idő, jelentkezz és tegyél egy próbát!

HOL FOTÓZZUNK?

_STU06821

– Lehet Nálad, ha szép helyen laksz, és az elég nagy ahhoz, hogy elférjünk a vakukkal és elég messze légy a géptől: kb. 5-6m-re van szükség ahhoz, hogy szép fotókat tudjak csinálni Rólad.
– Lehet bent a stúdióban, fekete, fehér vagy piros hátterek közül választhatsz. A stúdió megfontolandó, kényelmes választás, nincs semmi ami zavarna, és abszolút Te vagy a középpontban.
– Lehet  kint a természetben, erre sok ötletet kaphatsz tőlem: Duna part, domboldal vagy másutt, ahol el lehet bújni a kíváncsi szemek elől, és a hely sokat hozzáad a képek hangulatához.
– Lehet valami különleges, gyönyörű helyszíneken, hogy kiemeljük és megmutassuk igazi szépségedet. Jó ötlet pl. szállodai szobát bérelni, vagy még különlegesebb helyszínt keresni: bármit, ami Neked tetszik. Török fürdőt, bowling pályát vagy biliárd termet választani vagy a reptérre kimenni nyáron.
Mindenképpen igényes képeket készítek Rólad, akár a stúdióban vagy akármelyik  külső helyszínen.
Olyan képeket, amire büszke lehetsz. Figyelembe veszem az igényeidet, hogy hova és mire szánod a képeket,  és segítek, hogy a legjobbat hozd ki magadból.
Jól felszerelt újpesti  fotóstúdiómban sok kedvességet és odafigyelést, férfias bókokat, inspiráló hangulatot, alapos tartalmi felkészültséget és profizmust nyújtok Neked.
A stúdió bérletért nem kell külön fizetned, ha ezt választod, ezt grátisz kapod a fotózási csomagodhoz, viszont ha olyan helyet választasz, ahol bérleti díjat kell fizetni, az Téged terhel, közvetlenül Te fizeted a bérbeadónak.

HOGY KAPOD MEG AZ ELKÉSZÜLT KÉPEKET?
_STU0649

A saját – e célra létrehozott, titkos, Google Drive fiókodba töltöm föl őket.

Mit kapsz konkrétan?
A képeket letöltöm, majd kiválogatom és törlöm a hibásakat. Majd konvertálom a RAW képeket JPG-be, és ezután tudom Neked átadni őket. Ez kb 1-2 napot vesz igénybe. Ha valamiért nagyon sürgős, akkor azonnal a fotózás után is meg tudd kapni, igaz, akkor csak teljesen nyers képeket tudok adni: jobban jársz, ha megvárod a konvertáltakat. Ezek persze még mindig nyers képek, de egy-két apróságot – kontraszt, expozíció, fehéregyensúly, élesítés, stb. már korrigáltam rajtuk. Ezeket a teljes méretű JPG képeket kapod meg.
Hol lesznek a képeid?
Normál esetben, ha Neked megfelel a képeket az e célra létrehozott Google Drive fiókodba töltöm fel: így mindig elérhetőek lesznek Neked, és mivel a Te fiókod,azt tartasz benne, amit szeretnél. Ide fogom feltölteni Neked a retusált képeidet is.
Mivel a Google drive ingyenes szolgáltatás, akár holnap megszüntethetik, ezért javaslom, azonnal töltsd le magadnak merevlemezre és pendrive-ra is, legyenek meg legalább két helyen, mert nagyon bosszantó tud lenni, ha egy winchester meghibásodása miatt elvész az összes képed…
Mire kellenek a képek?
Nagyon jó,  ha a előre megbeszéljük a képek felhasználási helyét és módját: Kinek, mire kellenek a képek.  Mindenképpen érdemes kinyomtatni őket, esetleg egy szép fotókönyvet nyomtati belőlük – egészen más minőséget kapsz így, mintha csak elektronikus formában kéred a képeket, és biztosíthatlak, nagy sikert fogsz aratni a képekkel, akár a párodnak akarod átadni az albumot, akár nem. Az internetre más file formátum és színrendszer kell, mint a nyomtatáshoz, ezt is jó külön tudnom, mert akkor úgy dolgozom ki a képeket Neked.
Nyomasd ki a kedvenceidet
Mindenképpen azt javaslom Neked, nyomtad ki a kedvenc képeidet, kérhetsz tőlem ajánlatot album készítésére is. A kinyomtatott képek, ha csak el nem áznak, nagy valószínűséggel túlélnek mindnyájunkat…

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

_STU0726

 


fotós csomagokat azért állítottam össze hogy megkönnyítsem számodra döntést. 
A szokásos igények esetén ezek az értelmes alternatívák, amelyek közül így – talán könnyebb választanod.

I. Fotózás előtt mindenképpen javasolt, hogy elmenj egy profi fodrászhoz és sminkeshez. Ez kb 1,5 órát vesz igénybe a fotózás megkezdése előtt, és igénytől függően egy beszárítás és fotósmink elkészítése kb. 6-8.000Ft-ba kerül, amit a fodrásszal kell rendezni.

II. A különböző csomagok a fotózás idejére vonatkoznak. Minden esetben jöhet több személy is. természetesen nem kerül többe attól, ha többen vannak egy fotón. Minden csomagba belefér több átöltözés is, maximum negyedóránként egyszer  javasolom, hogy ne a fényképezés idejét vegye el.

III. Alaposan készülj fel! Találd ki a stílusod vagy stílusaid! Melyiket szereted? Western, domina, sportos, porcelán baba, művészi torna? Playboy nyuszi? Húszas, harmincas, negyvenes…stb.  kilencvenes évek?  Készíts forgatókönyvet!  Bérelhetsz jelmezt is

IV. Mit hozzak? – Mindent érdemes megtenned, hoznod, amitől jobb képek lesznek: rád jellemző kellékeket, kedvenc fehérneműidet, édes fűzőt, egy vagy kétrészes fehérneműket, kalapot, köntöst, férfi inget, – a színben és stílusban passzoló új és tiszta cipő különösen fontos itt is – hozhatsz mindent, ami a Te stílusod, szexi női táskát, csipkés kesztyűt, harisnya tartót, szexi harisnyát, sporteszközt, szexi játékot, kis korbácsot,  hangszert, gyümölcsöket pl eper, banán, vagy amit Te szeretsz, akár tejszínhabot is, de hozhatsz áttetsző blúzt, és a virágok locsolásához használt víz sprayt stb. elhozni.

IV. Melyik csomagot válasszam? Választhatod bármelyiket, mindenképpen jó képeket fogsz kapni. A leggyakorlottabb modelleknek is legalább egy óra „bemelegítésre” van szükségük.  Nehéz feloldódni a kamera előtt a villogó vakuk fényében. Persze , ha sokat gyakorolsz, biztosan sikerül Neked. Mégis, ökölszabályként a legnagyobb cégek gyakorlata szerint egy igazán jó kép elkészítésééhez el kell lőni kétszáz nem annyira jó kockát…. Ugye, nem gondoltad, hogy a Playboy címlaphoz lőnek egy kockát, és kész is?
Ha most csak egy csak az akciós csomagnyi bizalmat kapok Tőled, megbánni azt sem fogod, és remélem, eljössz máskor is… Vigyázz, nagyon meg fogod szeretni.
Élvezni fogod a fotózás minden percét, és különösen a végén a képeket!

V. Kell-e nekem a retus? Természetesen megkapod nyersben az összes képet, ami a választott csomagodban szerepel. De ez egy kicsit olyan, mint elmenni az étterembe, és nyers, pucolatlan  sárgarépát, hagymát kérni . A nyers kép, ahogy a nevében is benne van alapanyag csupán. Persze így is több kategóriával jobb, mint egy szelfi, de ha már megcsináltuk, érdemes befejezni legalább azokat, amelyeket tetszel magadnak. bár furcsa az önértékelésünk: Nem biztos, hogy másoknak is az tetszik rólad, ami Neked.

VI. Az interneten láttam, hogy a Photoshop mire képes? Ezt én is megkaphatom? Beszéljük meg, hogy pontosan mit szeretnél látni. Nagy változtatások is lehetségesek, de lehetnek csak apróbb, finomítások, ahogy szeretnéd. Ez teljesen egyéni. van, aki azzal elégedett, ha pattanásos bőre helyett végre teljesen makulátlan sima arcbőrt kap a fotókon, de van, aki ragaszkodik a ráncaihoz. Van, aki egy kicsit soványabb és van, aki kövérebb szeretne lenn. beszéljük meg, mit kérsz, azt fogod kapni.

De ezek csupán irányadó ötletek ahhoz, hogy nagyszerű fotók készüljenek. Hívj, írj, beszéljük meg!

ELÉRHETŐSÉG

botka-zoltan-foto

BOTKA ZOLTÁN

TELEFONÁLJ: +36-20-999-6789

TABOO FOTÓ STÚDIÓ – 1042 IV. kerület József Attila u. 77.

KÉRDÉSED VAN? HÍVJ!   Telefon:+36-20-5-789-789

VÉLEMÉNYED VAN?  Írj! [email protected]

KÉRDÉSED VAN? Ide írhatsz nekem:  [email protected]

JELENTKEZZ FOTÓZÁSRA MOST!