Fotózás típusok Galéria Workshopok Megrendelés Kapcsolat      

Fehérneműs Menyasszony

Vannak sokan, akik még utoljára, a házasságkötésük és a leánybúcsú előtt szánják rá magukat. Ha Te is úgy gondolod, hihetetlenül forró, már-már észveszejtően szexi, gyönyörű, fiatal, harsány és élettel teli képek születnek ilyenkor… A nemsoká már menyasszony csaknem minden konvenciótól, lapos elvá...

Tovább →

Sokan még utoljára, az esküvő és a leánybúcsú előtt vágnak bele. Ha ezt szeretnéd, botrányosan forró, szinte elképzelhetetlenül szexi képek készülhetnek ilyenkor… A leendő menyasszony majdnem minden kötöttségtől és ruhájától megszabadul, hogy még éppen idejében megmutathassa a vőlegényének elröppenő érzelmeit. Leendő férjed így egész életére szóló emlékeztetőt kaphat arról, hogy mennyire szerencsés, hogy egy ilyen gyönyörű, kapós és kelendő hölgyet szólíthat nem sokára a feleségének. Csak a magam nevében mondom,  de szerintem  ezek a képek tényleg döbbenetesen izgatóak és hihetetlenül szexik. Hát így valahogy.

JELENTKEZZ EGY FEHÉRNEMŰS MENYASSZONY-FOTÓZÁSRA!

Lehet, hogy arra gondolsz most, hogy szégyellnéd magad, vagy hogy ciki…. De soha nem leszel még egyszer ennyire gyönyörű és fiatal. Végy egy nagy levegőt, és vágj bele most!
Pár percnyi feszengés után belelendülünk a munkába, elmúlik a zavar és marad az öröm.  Én magam – férfiként –  nem  szeretem ha férfiak érnek hozzám, nem hogy fotóznának, sokkal jobban szeretek nőkkel dolgozni. Természetesebb, és a hangulat is sokkal merészebb, parázslóbb igazibb.  Tiszta szívemből vallom, hogy, minden Nő gyönyörű! Gyere el a stúdiómba! Hidd el, nem sokáig fogod feszélyezve érezni magad, hiszen egy férfi tudja a legjobban hogy milyen szépséges vagy és tudja belőled előhozni azt az éned, amilyennek szeretnéd látni magad a képeken.
A megfelelő világítással és árnyékok, és a legelőnyösebb, legszexibb a glamour pózok bevetésével rólad is gyönyörű képeket készítünk! Próbáld ki magad a kamera előtt és az eredményen Te magad is meg fogsz lepődni!

Ugye nem gondolnád, hogy a modelljeim nem profi modellek, hanem hús-vér nők, mint Te? Itt az idő, jelentkezz és tegyél egy próbát!


Lehet Nálad, ha szép helyen laksz, és az elég nagy ahhoz, hogy elférjünk a vakukkal és elég messze légy a géptől: kb. 5-6m-re van szükség ahhoz, hogy szép fotókat tudjak csinálni Rólad.
Lehet bent a stúdióban, fekete, fehér vagy piros hátterek közül választhatsz. A stúdió megfontolandó, kényelmes választás, nincs semmi ami zavarna, és abszolút Te vagy a középpontban.
Lehet  kint a természetben, erre sok ötletet kaphatsz Tőlem: Dunaparton, domb oldalon vagy más olyan helyszínen, ahol el lehet bújni a kiváncsi szemek elől, ugyanakkor sokat hozzáadnak a kép hangulatához.
Lehet esetleg különleges, gyönyörű helyszíneken, hogy kiemeljük és megmutassuk igazi szépségedet. Jó ötlet lehet szállodai szobát bérelni, esetleg valami különlegesebb helyszínt keresni:. török fürdőt, bowling pályát vagy biliárd termet választani vagy a reptérre kimenni nyáron.
Mindenképpen igényes képeket készítek Rólad, akár a stúdióban vagy akármelyik  külső helyszínen.
Olyan képeket készítek rólad, amire büszke lehetsz. Figyelembe veszem az igényeidet és segítek, hogy a legjobbat hozd ki magadból.
Jól felszerelt újpesti  fotóstúdiómban sok kedvességet és odafigyelést, férfias bókokat, inspiráló hangulatot, alapos tartalmi felkészültséget és profizmust nyújtok Neked.
A stúdió bérletért nem kell külön fizetned, ha ezt választod, ezt grátisz kapod a fotózási csomagodhoz, viszont ha olyan helyet választasz, ahol bérleti díjat kell fizetni, az Téged terhel, közvetlenül Te fizeted a bérbeadónak.

HOGY KAPOD MEG A KÉPEKET?

A saját – e célra létrehozott, titkos, Google Drive fiókodba töltöm föl őket.

Mit kapsz konkrétan?
A képeket letöltöm, majd kiválogatom és törlöm a hibásakat. Majd konvertálom a RAW képeket JPG-be, és ezután tudom Neked átadni őket. Ez kb 1-2 napot vesz igénybe. Ha valamiért nagyon sürgős, akkor azonnal a fotózás után is meg tudd kapni, igaz, akkor csak teljesen nyers képeket tudok adni: jobban jársz, ha megvárod a konvertáltakat. Ezek persze még mindig nyers képek, de egy-két apróságot – kontraszt, expozíció, fehéregyensúly, élesítés, stb. már korrigáltam rajtuk. Ezeket a teljes méretű JPG képeket kapod meg.
Hol lesznek a képeid?
Normál esetben, ha Neked megfelel a képeket az e célra létrehozott Google Drive fiókodba töltöm fel: így mindig elérhetőek lesznek Neked, és mivel a Te fiókod,azt tartasz benne, amit szeretnél. Ide fogom feltölteni Neked a retusált képeidet is.
Mivel a Google drive ingyenes szolgáltatás, akár holnap megszüntethetik, ezért javaslom, azonnal töltsd le magadnak merevlemezre és pendrive-ra is, legyenek meg legalább két helyen, mert nagyon bosszantó tud lenni, ha egy winchester meghibásodása miatt elvész az összes képed…
Mire kellenek a képek?
Nagyon jó,  ha a előre megbeszéljük a képek felhasználási helyét és módját: Kinek, mire kellenek a képek.  Mindenképpen érdemes kinyomtatni őket, esetleg egy szép fotókönyvet nyomtati belőlük – egészen más minőséget kapsz így, mintha csak elektronikus formában kéred a képeket, és biztosíthatlak, nagy sikert fogsz aratni a képekkel, akár a párodnak akarod átadni az albumot, akár nem. Az internetre más file formátum és színrendszer kell, mint a nyomtatáshoz, ezt is jó külön tudnom, mert akkor úgy dolgozom ki a képeket Neked.
Nyomasd ki a kedvenceidet
Mindenképpen azt javaslom Neked, nyomtad ki a kedvenc képeidet, kérhetsz tőlem ajánlatot album készítésére is. A kinyomtatott képek, ha csak el nem áznak, nagy valószínűséggel túlélnek mindnyájunkat…

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

fotós csomagokat azért állítottam össze hogy megkönnyítsem számodra döntést. 
A szokásos igények esetén ezek az értelmes alternatívák, amelyek közül így – talán könnyebb választanod.

I. Fotózás előtt mindenképpen javasolt, hogy elmenj egy profi fodrászhoz és sminkeshez. Ez kb 1,5 órát vesz igénybe a fotózás megkezdése előtt, és igénytől függően egy beszárítás és fotósmink elkészítése kb. 6-8.000Ft-ba kerül, amit a fodrásszal kell rendezni.

II. A különböző csomagok a fotózás idejére vonatkoznak. Minden esetben jöhet több személy is. természetesen nem kerül többe attól, ha többen vannak egy fotón. Minden csomagba belefér több átöltözés is, maximum negyedóránként egyszer  javasolom, hogy ne a fényképezés idejét vegye el.

III. Alaposan készülj fel! Találd ki a stílusod vagy stílusaid! Melyiket szereted? Western, domina, sportos, porcelán baba, művészi torna? Playboy nyuszii? Húszas, harmincas, negyvenes…stb.  kilencvenes évek?  Készíts forgatókönyvet!  Bérelhetsz jelmezt is

IV. Mit hozzak? – Mindent érdemes megtenned, hoznod, amitől jobb képek lesznek: rád jellemző kellékeket, kedvenc fehérneműidet, édes fűzőt, egy vagy kétrészes fehérneműket, kalapot, köntöst, férfi inget, – a színben és stílusban passzoló új és tiszta cipő különösen fontos itt is – hozhatsz mindent, ami a Te stílusod, szexi női táskát, csipkés kesztyűt, harisnya tartót, szexi harisnyát, sporteszközt, szexi játékot, kis korbácsot,  hangszert, gyümölcsöket pl eper, banán, vagy amit Te szeretsz, akár tejszínhabot is, de hozhatsz áttetsző blúzt, és a virágok locsolásához használt víz sprayt stb. elhozni.

IV. Melyik csomagot válasszam? Választhatod bármelyiket, mindenképpen jó képeket fogsz kapni. A leggyakorlottabb modelleknek is legalább egy óra „bemelegítésre” van szükségük.  Nehéz feloldódni a kamera előtt a villogó vakuk fényében. Persze , ha sokat gyakorolsz, biztosan sikerül Neked. Mégis, ökölszabályként a legnagyobb cégek gyakorlata szerint egy igazán jó kép elkészítésééhez el kell lőni kétszáz nem annyira jó kockát…. Ugye, nem gondoltad, hogy a Playboy címlaphoz lőnek egy kockát, és kész is?
Ha most csak egy csak az akciós csomagnyi bizalmat kapok Tőled, megbánni azt sem fogod, és remélem, eljössz máskor is… Vigyázz, nagyon meg fogod szeretni.
Élvezni fogod a fotózás minden percét, és különösen a végén a képeket!

V. Kell-e nekem a retus? Természetesen megkapod nyersben az összes képet,ami a választott csomagodban szerepel. De ez egy kicsit olyan, mint elmenni az étterembe, és nyers, pucolatlan  sárgarépát, hagymát kérni . A nyers kép, ahogy a nevében is benne van alapanyag csupán. Persze így is több kategóriával jobb, mint egy szelfi, de ha már megcsináltuk, érdemes befejezni legalább azokat, amelyeket tetszel magadnak. bár furcsa az önértékelésünk: Nem biztos, hogy másoknak is az tetszik rólad, ami Neked.

VI. Az interneten láttam, hogy a Photoshop mire képes? Ezt én is megkaphatom? Beszéljük meg, hogy pontosan mit szeretnél látni. Nagy változtatások is lehetségesek, de lehetnek csak apróbb, finomítások, ahogy szeretnéd. Ez teljesen egyéni. van, aki azzal elégedett, ha pattanásos bőre helyett végre teljesen makulátlan sima arcbőrt kap a fotókon, de van, aki ragaszkodik a ráncaihoz. Van, aki egy kicsit soványabb és van, aki kövérebb szeretne lenn. beszéljük meg, mit kérsz, azt fogod kapni.

De ezek csupán irányadó ötletek ahhoz, hogy nagyszerű fotók készüljenek. Hívj, írj, beszéljük meg!

ELÉRHETŐSÉGEIM:

botka-zoltan-foto

BOTKA ZOLTÁN

TELEFONÁLJ: +36-20-999-6789

TABOO FOTÓSTÚDIÓ – 1042 IV. kerület József Attila u. 77.

KÉRDÉSED VAN? HÍVJ!   Telefon:+36-20-5-789-789

VÉLEMÉNYED VAN?  Írj! [email protected]

KÉRDÉSED VAN? Ide írhatsz nekem:  [email protected]

JELENTKEZZ FOTÓZÁSRA MOST!

AMI MINDEN FOTÓZÁSHOZ JÁR:

  • Stúdióhasználat    –  Minden csomag tartalmazza  a stúdió díját, ha jössz fotózni, a 3.000Ft/órás stúdióhasználat már benne foglaltatik az árban.
  • Eszközbérlet       – A fotózás során felső közép kategóriás eszközökkel dolgozom, ezeknek a kb. 5.000Ft/órás használati díját tartalmazza az ár.
  • Retusálás          – Minden csomagba beletartozik néhány kép retusálása. Efölött is rendelhetsz 3000Ft/ db áron többlet retust.
  • Diszkréció         – Teljes diszkréció – az egész fotóstúdió a fotózás kezdetétől a végégig csak a miénk. Nincsenek fura meglepetések, váró szobák vagy nézelődni vágyó idegenek.
  • Vendégszeretet   – Hideg víz és forró instant kávé, öltöző kuckó, mellékhelyiségek, kedvesség, segítség és odafigyelés
  • Útmutatás          – Képes és szóbeli segédlet a pózoláshoz, az arckifejezésekhez az igazán jó és hiteles képek elkészítése érdekében
  • Hozzáférés         – Saját jelszavaddal védett online galériák 24/7- elérhetőséggel a nyers és az retusált fotóidhoz
  • Választék          –  A kiválasztott fotócsomagod alatt annyiféle ruhát, stílust fotózhatunk, ami az időbe belefér: “A változatosság gyönyörködtet!”
  • Bizsuk            –  Ha elhozod magaddal a kedvenc ékszereid, az a legjobb, de válogathatsz a nálam lévők közül is a fotózás idejére.