Fotózás típusok Galéria Workshopok Megrendelés Kapcsolat      

Boudoir Fotózás

Engedj meg néhány fontos érvet, hogy miért ne késlekedj tovább egyetlen percet se. Most már semmiképpen se várj egyetlen pillanatot se ha még az esküvőd előtt vagy, de ha már későn szóltam, legalább ne késs még többet, vágj bele azonnal, és meglátod, egészen bizonyosan nagy sikered lesz a képekkel....

Tovább →

BOUDOIR FOTÓZÁS

Engedj meg néhány fontos érvet,  hogy miért ne késlekedj tovább egyetlen percet se. Most már semmiképpen se várj egyetlen pillanatot se ha még az esküvőd előtt vagy, de ha már későn szóltam,  legalább ne késs még többet, vágj bele azonnal, és meglátod, egészen bizonyosan nagy sikered lesz a képekkel. Örülj nekik Te is és okozz velük örömet, hiszen pontosan tudod, hogy ő is vágyik arra, hogy szíve választottját egy kissé lengén öltözve, de annál kívánatosabban lássa viszont  a legszebb képeken.

_STU3248-–-helyreállítva

NINCS TÖBB KIFOGÁS,  VÁGJ BELE MOST

Ma vagy legutoljára olyan fiatal, mint még most.
Az idő Veled sem lesz könyörületes. Vas foga kíméletlenül  elbánik minden élő emberrel.
Nézd meg saját szüleidet vagy nagyszüleidet. Csak néhány évtizede még ők  néztek ki olyan csodásan, mint  Te most. Ha ebbe belegondolsz, pontosan tudni fogod,  hogy nincs több időd egyetlen perc sem, mert napról napra, velünk is csúnyán kitol az öregedés.
Teljesen biztos lehetsz abban, hogy ma még  Te is sokkal jobban  érzed majd magad a stúdióban, és persze sokkal  jobban is mutatsz, mint akár csak egy vagy két évtizeddel később.
Az idő Veled  sem tesz kivételt, amíg egyszer úgy döntesz, hogy majd összegyűjtöd a bátorságod, úgyhogy gyere inkább most azonnal, szedd össze magad, ne várj egyetlen  napot sem tovább!
Hívj föl, kérj időpontot Magadnak  most egy időpontot egy glamour vagy boudoir fotózásra.

Készülj fel alaposan, keresd meg az  interneten, hogy mi tetszik Neked,  milyen képek a kedvenceid és milyeneket szeretnél Magadról?

Addig is válogasd össze a legszexibb fehérneműid, csinálj naponta jó néhány plusz fekvő támaszt és hasizom gyakorlatot – sőt, akár akár koplalhatsz is egy kicsit, ha éppen arra van szükség.
Gyűjtsd össze a netről a kedvenc pózaid és az arckifejezéseket és gyakorold őket a tükör előtt a fotózásig minden nap!
Pakolj össze, menj el egy sminkeshez és a fodrászhoz,  és gyere, kezdjük is el!

Hozz magaddal egy kis Cointreau-t,  Bailey’s-t vagy pezsgőt, vagy ami a  Te italod és már kezdhetjük is
Vesd bele magad! Válj egyé a kamerával!
Most Te leszel a sztár!  Kiélvezhetsz minden egyes pillanatot!

GYERE EL EGY IGAZI BOUDOIR FOTÓZÁSRA!

_STU2631_retouch

 

Lehet, hogy arra gondolsz most, hogy szégyellnéd magad, vagy hogy ciki…. De soha nem leszel még egyszer ennyire gyönyörű és fiatal. Végy egy nagy levegőt, és vágj bele most!
Pár percnyi feszengés után belelendülünk a munkába, elmúlik a zavar és marad az öröm.  Én magam – férfiként –  nem  szeretem ha férfiak érnek hozzám, nem hogy fotóznának, sokkal jobban szeretek nőkkel dolgozni. Természetesebb, és a hangulat is sokkal merészebb, parázslóbb igazibb.  Tiszta szívemből vallom, hogy, minden Nő gyönyörű! Gyere el a stúdiómba! Hidd el, nem sokáig fogod feszélyezve érezni magad, hiszen egy férfi tudja a legjobban hogy milyen szépséges vagy és tudja belőled előhozni azt az éned, amilyennek szeretnéd látni magad a képeken.
A megfelelő világítással és árnyékok, és a legelőnyösebb, legszexibb a glamour pózok bevetésével rólad is gyönyörű képeket készítünk! Próbáld ki magad a kamera előtt és az eredményen Te magad is meg fogsz lepődni!

Ugye nem gondolnád, hogy a modelljeim nem profi modellek, hanem hús-vér nők, mint Te? Itt az idő, jelentkezz és tegyél egy próbát!

HOL LEGYEN A FOTÓZÁS?

 

_STU3180_retouch

Lehet Nálad, ha szép helyen laksz, és az elég nagy ahhoz, hogy elférjünk a vakukkal és elég messze légy a géptől: kb. 5-6m-re van szükség ahhoz, hogy szép fotókat tudjak csinálni Rólad.
Lehet bent a stúdióban, fekete, fehér vagy piros hátterek közül választhatsz. A stúdió megfontolandó, kényelmes választás, nincs semmi ami zavarna, és abszolút Te vagy a középpontban.
Lehet  kint a természetben, erre sok ötletet kaphatsz Tőlem: Dunaparton, domb oldalon vagy más olyan helyszínen, ahol el lehet bújni a kiváncsi szemek elől, ugyanakkor sokat hozzáadnak a kép hangulatához.
Lehet esetleg különleges, gyönyörű helyszíneken, hogy kiemeljük és megmutassuk igazi szépségedet. Jó ötlet lehet szállodai szobát bérelni, esetleg valami különlegesebb helyszínt keresni:. török fürdőt, bowling pályát vagy biliárd termet választani vagy a reptérre kimenni nyáron.
Mindenképpen igényes képeket készítek Rólad, akár a stúdióban vagy akármelyik  külső helyszínen.
Olyan képeket készítek rólad, amire büszke lehetsz. Figyelembe veszem az igényeidet és segítek, hogy a legjobbat hozd ki magadból.
Jól felszerelt újpesti  fotóstúdiómban sok kedvességet és odafigyelést, férfias bókokat, inspiráló hangulatot, alapos tartalmi felkészültséget és profizmust nyújtok Neked.
A stúdió bérletért nem kell külön fizetned, ha ezt választod, ezt grátisz kapod a fotózási csomagodhoz, viszont ha olyan helyet választasz, ahol bérleti díjat kell fizetni, az Téged terhel, közvetlenül Te fizeted a bérbeadónak.

HOGY KAPOD MEG A KÉPEKET?

 

_STU2616_retouch.jpg másolata

A saját – e célra létrehozott, titkos, Google Drive fiókodba töltöm föl őket.

Mit kapsz konkrétan?
A képeket letöltöm, majd kiválogatom és törlöm a hibásakat. Majd konvertálom a RAW képeket JPG-be, és ezután tudom Neked átadni őket. Ez kb 1-2 napot vesz igénybe. Ha valamiért nagyon sürgős, akkor azonnal a fotózás után is meg tudd kapni, igaz, akkor csak teljesen nyers képeket tudok adni: jobban jársz, ha megvárod a konvertáltakat. Ezek persze még mindig nyers képek, de egy-két apróságot – kontraszt, expozíció, fehéregyensúly, élesítés, stb. már korrigáltam rajtuk. Ezeket a teljes méretű JPG képeket kapod meg.
Hol lesznek a képeid?
Normál esetben, ha Neked megfelel a képeket az e célra létrehozott Google Drive fiókodba töltöm fel: így mindig elérhetőek lesznek Neked, és mivel a Te fiókod,azt tartasz benne, amit szeretnél. Ide fogom feltölteni Neked a retusált képeidet is.
Mivel a Google drive ingyenes szolgáltatás, akár holnap megszüntethetik, ezért javaslom, azonnal töltsd le magadnak merevlemezre és pendrive-ra is, legyenek meg legalább két helyen, mert nagyon bosszantó tud lenni, ha egy winchester meghibásodása miatt elvész az összes képed…
Mire kellenek a képek?
Nagyon jó,  ha a előre megbeszéljük a képek felhasználási helyét és módját: Kinek, mire kellenek a képek.  Mindenképpen érdemes kinyomtatni őket, esetleg egy szép fotókönyvet nyomtati belőlük – egészen más minőséget kapsz így, mintha csak elektronikus formában kéred a képeket, és biztosíthatlak, nagy sikert fogsz aratni a képekkel, akár a párodnak akarod átadni az albumot, akár nem. Az internetre más file formátum és színrendszer kell, mint a nyomtatáshoz, ezt is jó külön tudnom, mert akkor úgy dolgozom ki a képeket Neked.
Nyomasd ki a kedvenceidet
Mindenképpen azt javaslom Neked, nyomtad ki a kedvenc képeidet, kérhetsz tőlem ajánlatot album készítésére is. A kinyomtatott képek, ha csak el nem áznak, nagy valószínűséggel túlélnek mindnyájunkat…

TUDNIVALÓK

 

_STU2925

fotós csomagokat azért állítottam össze hogy megkönnyítsem számodra döntést. 
A szokásos igények esetén ezek az értelmes alternatívák, amelyek közül így – talán könnyebb választanod.

I. Fotózás előtt mindenképpen javasolt, hogy elmenj egy profi fodrászhoz és sminkeshez. Ez kb 1,5 órát vesz igénybe a fotózás megkezdése előtt, és igénytől függően egy beszárítás és fotósmink elkészítése kb. 6-8.000Ft-ba kerül, amit a fodrásszal kell rendezni.

II. A különböző csomagok a fotózás idejére vonatkoznak. Minden esetben jöhet több személy is. természetesen nem kerül többe attól, ha többen vannak egy fotón. Minden csomagba belefér több átöltözés is, maximum negyedóránként egyszer  javasolom, hogy ne a fényképezés idejét vegye el.

III. Alaposan készülj fel! Találd ki a stílusod vagy stílusaid! Melyiket szereted? Western, domina, sportos, porcelán baba, művészi torna? Playboy nyuszii? Húszas, harmincas, negyvenes…stb.  kilencvenes évek?  Készíts forgatókönyvet!  Bérelhetsz jelmezt is

IV. Mit hozzak? – Mindent érdemes megtenned, hoznod, amitől jobb képek lesznek: rád jellemző kellékeket, kedvenc fehérneműidet, édes fűzőt, egy vagy kétrészes fehérneműket, kalapot, köntöst, férfi inget, – a színben és stílusban passzoló új és tiszta cipő különösen fontos itt is – hozhatsz mindent, ami a Te stílusod, szexi női táskát, csipkés kesztyűt, harisnya tartót, szexi harisnyát, sporteszközt, szexi játékot, kis korbácsot,  hangszert, gyümölcsöket pl eper, banán, vagy amit Te szeretsz, akár tejszínhabot is, de hozhatsz áttetsző blúzt, és a virágok locsolásához használt víz sprayt stb. elhozni.

IV. Melyik csomagot válasszam? Választhatod bármelyiket, mindenképpen jó képeket fogsz kapni. A leggyakorlottabb modelleknek is legalább egy óra „bemelegítésre” van szükségük.  Nehéz feloldódni a kamera előtt a villogó vakuk fényében. Persze , ha sokat gyakorolsz, biztosan sikerül Neked. Mégis, ökölszabályként a legnagyobb cégek gyakorlata szerint egy igazán jó kép elkészítésééhez el kell lőni kétszáz nem annyira jó kockát…. Ugye, nem gondoltad, hogy a Playboy címlaphoz lőnek egy kockát, és kész is?
Ha most csak egy csak az akciós csomagnyi bizalmat kapok Tőled, megbánni azt sem fogod, és remélem, eljössz máskor is… Vigyázz, nagyon meg fogod szeretni.
Élvezni fogod a fotózás minden percét, és különösen a végén a képeket!

V. Kell-e nekem a retus? Természetesen megkapod nyersben az összes képet, ami a választott csomagodban szerepel. De ez egy kicsit olyan, mint elmenni az étterembe, és nyers, pucolatlan  sárgarépát, hagymát kérni . A nyers kép, ahogy a nevében is benne van alapanyag csupán. Persze így is több kategóriával jobb, mint egy szelfi, de ha már megcsináltuk, érdemes befejezni legalább azokat, amelyeket tetszel magadnak. bár furcsa az önértékelésünk: Nem biztos, hogy másoknak is az tetszik rólad, ami Neked.

VI. Az interneten láttam, hogy a Photoshop mire képes? Ezt én is megkaphatom? Beszéljük meg, hogy pontosan mit szeretnél látni. Nagy változtatások is lehetségesek, de lehetnek csak apróbb, finomítások, ahogy szeretnéd. Ez teljesen egyéni. van, aki azzal elégedett, ha pattanásos bőre helyett végre teljesen makulátlan sima arcbőrt kap a fotókon, de van, aki ragaszkodik a ráncaihoz. Van, aki egy kicsit soványabb és van, aki kövérebb szeretne lenn. beszéljük meg, mit kérsz, azt fogod kapni.

De ezek csupán irányadó ötletek ahhoz, hogy nagyszerű fotók készüljenek. Hívj, írj, beszéljük meg!

ELÉRHETŐSÉG

botka-zoltan-foto

BOTKA ZOLTÁN

 

TELEFONÁLJ: +36-20-999-6789

 

TABOO FOTÓSTÚDIÓ – 1042 IV. kerület József Attila u. 77.

 

KÉRDÉSED VAN? HÍVJ!   Telefon:+36-20-5-789-789

 

VÉLEMÉNYED VAN?  Írj! [email protected]

 

JELENTKEZZ FOTÓZÁSRA MOST!